Yamanlı İlkokulu

Vizyon: Atatürkçü düşüncenin ışığında, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Laik ve Demokratik Cumhuriyetimize bağlı, bunları çok iyi özümsemiş, aile ve topluma yararlı, araştıran, sorgulayan ve ülkesini her şeyin üzerinde tutan gençler yetiştirmektir.

Misyon: Çevrenin en iyi okulları arasında yerini alan, öğrenciye bilgi yüklemek yerine teknolojiden yararlanmayı öğreten, mevcut olanakları iyi kullanan, girişimci düşünceler üreten çağdaş bir okul olmaktır.

Başarılar:

Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır. Lojman mevcuttur ve kullanılabilir durumdadır.

WEB - https://yamanliio.meb.k12.tr

Adres - Yamanlı Köyü Tufanbeyli/ADANA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Adana Tufanbeyli İlçesine bağlı ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır. Adana merkeze 180 km uzaklıktadır. Tufanbeyli´den Adana´ya ulaşım dolmuşlarla yapılmaktadır. Kayseri, Kahramanmaraş illerine 180 km uzaklıktadır.

Adres - Yamanlı Köyü Tufanbeyli/ADANA

Ulaşım Hususi Araçlar

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 180 km İlçe Merkezine 10 km uzaklıktadır.